Direct la continutul paginii »

EtelecomEtelecom.ro se adreseaza si utilizatorilor individuali printr-o gama completa de telefoane fixe sau terminale GSM, accesorii, calculatoare personale, echipamente de retea, echipamente de stocare etc., platforma oferindu-le astfel posibilitatea de a consulta, cumpara, sau comanda produsle afisate pe site.

 eTelecom.ro este proprietate a Grupului European Telecom si a fost infiintat in 2006 ca o completare a serviciilor de telecomunicatii pe care grupul le ofera clientilor sai.

 Platforma se adreseaza in special companiilor din segmentul SoHo, SMB si Large Enterprise care sunt in cautarea unor solutii de telecomunicatii performate si servicii de calitate in domeniu.

Pe site sunt reprezentate majoritatea brandurilor importante din industrie, poartofoliu care acopera in proportie de 99,9% necesitatile IT ale companiilor de nivel mic si mediu.

Mai mult, aici se pot regasi in premiera unele solutii avangardiste de comunicatie, cumar fi sistemele preconfigurate de Call Center si Sisteme de Videoconferinta sau Videotelefoane.

In decursul acestor ani platforma etelecom.ro a castigat numeroase premii, de mentionat fiind locul intaii la categoria Telecom din cadrul Galeii Premiilor in E-commerce.

Astazi, Etelecom.ro reprezinta cel mai mare magazin virtual de telecomunicatii cu o gama de peste 4000 de produse, cele mai multe din acestea acoperind domeniul telecom.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Etelecom se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Etelecom in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Etelecom, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Etelecom


16.088