Direct la continutul paginii »

Digital Moments SRLDigital Moments SRL are 2 obiecte principale de activitate:

1. magazin online dedicat bebelusilor, copiilor si proaspetelor si viitoarelor mamici, cu: jucarii educative, jucarii creative, jucarii de exterior, jocuri, produse de ingrijire bebelusi, articole de puericultura, carucioare, triciclete, trotinete, scaune auto etc.
2. IT: vanzare, consultanta, service laptopuri, calculatoare, copiatoare, softuri etc + web hosting si inregistrare domenii.

La noi calitatea este pe primul loc. Vrem sa dezvoltam relatii pe termen lung cu clientii nostril, sa fim parteneri, nu simpli vanzatori.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Digital Moments SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Digital Moments SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Digital Moments SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.