Direct la continutul paginii »

BSA tec Kronstadt S.R.L.Grupul BSA este un grup international cu sediul in NRW Germania,cu mai multe sucursale acum si cu punct de lucru in Romania ,Brasov.

Echipa noastra este compusa din peste 20 de tehnicieni, programatori si ingineri care lucreaza cu si pentru noi in cele mai moderne conditii si medii de programare.
Arealul de activitate al Grupului BSA cuprinde industria textila, industria automobilelor cat si industria siderurgica.

Oferim clientilor nostrii, care se bazeaza pe experienta si profesionalismul in domeniu de peste 10 ani, solutii de software personalizate pentru toate zonele de automatizare a proceselor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale BSA tec Kronstadt S.R.L. se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre BSA tec Kronstadt S.R.L. in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii BSA tec Kronstadt S.R.L., care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
BSA tec Kronstadt S.R.L.


11.358