Direct la continutul paginii »

Mecanica Sighetu SRLS.C. Mecanica Sighetu S.A. s-a infiintat in anul 1975, avand ca obiect de activitate proiectarea, producerea si comercializarea organelor de asamblare standardizate si nestandardizate obtinute prin deformare plastica la rece, defomare plastica la cald, aschiere sau tehnologii combinate.

Pentru satisfacerea nevoilor clientilor nostri am reusit sa promovam pe piata interna si externa produse de calitate, la preturi accesibile, respectand termenele de livrare contractuale.

Produsele se executa din materiale impuse de caracteristicile fizico mecanice cerute de standarde sau de beneficiari.

Procesele tehnologice pentru producerea organelor de asamblare sunt in pemanenta modernizare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mecanica Sighetu SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mecanica Sighetu SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mecanica Sighetu SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

22.519