Direct la continutul paginii »

Refill Point SRLRefill Point este o societate infiintata in scopul de a oferi pe piata servicii specializate si profesionale pentru echipamentele de birou

ALCODSHOP este un magazin on line conceput in asa fel incat, atunci cand ai nevoie de produse de birotica si papetarie, rechizite, un joc sau ceva pentru hobby-ul tau ori vrei sa incarci sau sa cumperi un cartus pentru imprimanta ta, si vrei sa iti faci cumparaturile on line, sa nu ai senzatia ca esti singur in fata tastaturii.

- consultanta gratuita in vederea achizitionarii de echipamente de birou, in sensul alegerii solutiilor optime nevoilor dvs.

- inchiriere echipamente de birou pentru organizarea unor evenimente in cadrul companiei, proiecte de marketing, rapoarte financiare anuale, birouri temporare, conventii proiecte speciale,Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Refill Point SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Refill Point SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Refill Point SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

24.420