Direct la continutul paginii »

Copier Office Solution SRLTine pasul cu comunicatiile de afaceri de astazi cu un echipament usor de utilizat, compact, care beneficiaza de toate functiile necesare indeplinirii cerintelor existente in biroul dumneavoastra.

Beneficiind de caracteristici de performanta avansate, noul MFP alb-negru MX-M283N este perfect pentru toate birourile aglomerate.

Avand optiunile de imprimare si scanare color in retea in configuratia standard, la care se adauga placa de fax, MX-M283N are puterea si versatilitatea de a avea grija de fluxul dumneavoastra de documente zilnic.

SHARP AR-5516/AR-5520, Echipamentul are standard functiile de copiere, imprimare si scanare locala, iar ca accesorii optionale se pot adauga: alimentatorul automat de originale si tavi suplimnetare de alimentare cu hartie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Copier Office Solution SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Copier Office Solution SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Copier Office Solution SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

24.863