Direct la continutul paginii »

Interlog Com SRLDomeniu de activitate fiind oferirea de servicii IT&C, care includ servicii hardware, depanare, reparatii tehnica de calcul, servicii software, comercializare sisteme si componente de baza, servicii, retele, OSS(on Site Service).

Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre.

Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Interlog Com S.R.L.

Ne adresam celor care au nevoie de un suport tehnic IT&C, oferind servicii hardware si software, consultanta, retele si servere, servicii de grafica, outsourcing.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Interlog Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Interlog Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Interlog Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.