Direct la continutul paginii »

Protop Com SRLSC Protop Com SRL a fost infiintata in 2002, avand ca principal obiect de activitate comertul cu amanuntul.

Incepand cu anul 2007, ne-am reprofilat pe confectii textile, productia de articole destinate agentiilor organizatoare de evenimente festive (confectii textile pentru nunti, confectii huse scaun, confectii esarfe decorative, confectii fete de masa, naproane si alte produse din aceasta categorie).

Din 2008 activam si ca agentie organizatoare de evenimente sub numele de Wedding Decor

Pentru confectii textile, confectii textile pentru nunti, aranjamente sali de nunta, decoratiuni pentru nunti, amenajari sali pentru diferite evenimente, nunti, botezuri, petreceri, majorate, diferite ocazii speciale la care doriti ca locul de desfasurare sa arate cat mai elegant, nu ezitati sa ne contactati.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Protop Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Protop Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Protop Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.