Direct la continutul paginii »

S.C. ProCredit Consulting S.R.L.ProCredit Consulting a fost infiintata la inceputul anului 2007 pentru a veni in sprijinul persoanelor care doresc un credit, dar nu au timpul necesar pentru a-si alege oferta cea mai potrivita pentru nevoile lor.
Dorind sa oferim intotdeauna cele mai bune solutii de finantare clientilor nostrii, ne desfasuram activitatea in parteneriat cu toate bancile interesate sa isi dezvolte portofoliul de clienti, inclusiv prin promovarea produselor lor de catre parteneri externi.

In derularea activitatii noastre, incercam sa raspundem nevoilor clientilor nostrii cu maxim de profesionalism, rapiditate si corectitudine. In acest scop am selectat si instruit cu cea mai mare atentie echipa noastra, persoane dedicate si motivate sa vina in intampinarea clientului si sa ii acorde tot sprijinul de care acesta are nevoie pentru a selecta produsul bancar adaptat nevoilor sale.

Consultantii nostrii alcatuiesc o echipa multidisciplinara de profesionisti, persoane cu studii superioare sau studenti in domeniile care au legatura cu activitatea noastra: economisti, juristi, experti in comunicare.
Oferim o gama variata de servicii clientilor nostrii persoane fizice si juridice, precum intermedierea financiara pentru obtinerea unei palete largi de credite (nevoi personale, imobiliar, auto, bunuri de folosinta indelungata, credite pentru IMM-uri, overdraft, etc) si consultanta de afaceri in domenii variate precum accesarea fondurilor structurale, consultanta de management, consultanta legislativa,etc.

Persoana de contact: Loredana SimedreContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale S.C. ProCredit Consulting S.R.L. se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre S.C. ProCredit Consulting S.R.L. in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii S.C. ProCredit Consulting S.R.L., care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

37.747