Direct la continutul paginii »

Selpro Consulting SRLSelpro Consulting este o companie romaneasca, infiintata in anul 2005 care are ca obiectiv identificarea metodelor de optimizare a proceselor. Pe baza experientei actionariatului, firma a promovat la inceput consultanta de specialitate (tehnica, in domeniul resurselor umane si financiar-economica). In paralel din 2006 a fost promovata pe langa consultanta tehnica de specialitate si activitatea de distributie echipamente termice.


Din 2007 am adaugat o noua activitate de tip After School, activitate ce se desfasoara in cadrul Clubului DEXTER. In acest scop am achizitionat un imobil in Braila pe strada Cetatii nr. 8 (langa Politia Rutiera), in zona centrala a orasului. Imobilul a fost transformat intr-un spatiu in care copii sa se simta ca acasa.

Aici se fac lectiile, socializam prin jocuri si concursuri si perfectionam cunostintele dobandite. Din 2008 am devenit parteneri ROMSTAL, asigurand astfel toata gama de produse necesare dotarii unei locuinte, de la instalatii si pana la finisaje.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Selpro Consulting SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Selpro Consulting SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Selpro Consulting SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.140