Direct la continutul paginii »

Agentia babysitting FAMILETOAgentia babysitting FAMILETO - IASI. Cautati o bona, o menajera sau pe cineva care sa aiba grija de o persoana in varsta? Agentia Famileto va gaseste persoana potrivita! Pentru o familie fericita!

La Famileto organizam un proces de selectie profesionist care include interviul, evaluarea trasaturilor de personalitate si verificarea referintelor pentru fiecare bona. In plus, le solicitam analizele medicale si cazierul judiciar. Suntem siguri ca dupa acest proces de selectie va putem recomanda persoana potrivita pentru dumneavoastra. Astfel, veti putea economisi timpul cerut de implicarea in gasirea bonei dorite. Persoana selectata va beneficia de un training pentru a-si insusi cunostinte privind dezvoltarea copilului si ingrijirea acestuia, fara ca dumneavoastra sa platiti vreo taxa suplimentara.

Astfel, copilul dumneavoastra va fi in grija unei persoane responsabile, de incredere, echilibrate si instruite.

Pentru mai multe informatii despre agentie va invitam sa accesati site-ul nostru famileto.ro

FAMILETO - Pentru o familie fericita!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Agentia babysitting FAMILETO se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Agentia babysitting FAMILETO in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Agentia babysitting FAMILETO, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.915