Direct la continutul paginii »

Semnos Group InternationalBun venit pe VizeAmerica.com, cel mai complex portal de informare pentru Vize America din Romania. Va oferim informatii complete pentru emigrare in Statele Unite ale Americii, diferite tipuri de vize de munca, vize de afaceri, vize turistice, vize studenti.

Pe acest portal se vor regasi in scurt timp toate ofertele si oportunitatile firmelor de recrutare autorizate din Romania, care recruteaza si plaseaza forta de munca in Statele Unite precum si alte oferte de emigrare permanenta in America, bazate pe contracte de munca, casatorie, infiere, logodna, afaceri si altele.

Deci, fie ca doriti vize J1, H1B, H2B, B1, H1C, H3 etc, o sa incercam sa va oferim aici toate informatiile necesare pentru ca dvs sa dispuneti de toate mijloacele necesare obtinerii mult ravnitei vize de America in Pasaport. Like the Americans say: "Welcome to USA, watch your head!"


Semnos Group International
Persoana de contact: Valentin Vesa
Localitatea: Cluj-NapocaContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Semnos Group International se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Semnos Group International in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Semnos Group International, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

39.191