Direct la continutul paginii »

Protect Servicii SRLSC PROTECT - SERVICII SRL face parte din membrii fondatori ai Asociatiei Romane pentru Sanatate si Securitate in Munca (ARSSM) (www.arssm.ro), cu sediul in Bucuresti, avand reprezentare nationala.

SC PROTECT - SERVICII SRL s-a constituit in anul 1998, conform CUI 11282977 si inregistrat la Registrul Comertului sub nr. J08/1428/1998, cu activitatea principala cod CAEN 7490 - alte activitati profesionale, stiintifice si tehnice n.c.a., societate fiind abilitata de MMSSF cu nr. 43 PS 539/24.10.2000, reactualizata in 2003 si 2007.

In cursul prestariilor de servicii efectuate in domeniul securitatii si sanatatii muncii si al AI, s-au efectuat instruiri si scolarizari interne pentru electricieni, montatori corpuri abrazive, instalatii de ridicat - in special la grinzi pivotante - conform legislatiei in vigoare, in total la peste 5100 persoane.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Protect Servicii SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Protect Servicii SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Protect Servicii SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.069