Direct la continutul paginii »

Prosper Comercial Alim SRLAsiguram distributia de fructe si legume proaspete pe piata de profil din Romania cu masini frigorifice din flota proprie.

Desi este o companie tânara, echipa ProFruit este una dedicata si experimentata, intens preocupata de calitate, gata sa ofere produse si servicii pe masura.

ProFruit este firma transport frigorific Cluj Napoca ce se recomanda a fi un furnizor prompt la cerintele clientilor si deschis la colaborari fructuoase pentru ambele parti.

Ne motiveaza clientii multumiti si de încredere, astfel ca misiunea ProFruit este sa livreze legume si fructe proaspete si de calitate în timp util si în conditii optime.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Prosper Comercial Alim SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Prosper Comercial Alim SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Prosper Comercial Alim SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

16.644