Direct la continutul paginii »

Casa Maslinilor Imperiali SRLNou ! Casa Maslinilor Imperiali SRL din Italia , va oferi in curand si pe piata din Romania noul brand de cafea boabe "SAN NICOLA ",destinata retelei HORECA si persoanelor fizice care doresc sa consume o cafea de calitate superioara italiana.

Cafenelele, barurile,restaurantele, cluburile, firmele de distributie care sunt interesate sa colaboreze cu noi ,ne pot contacta si pot primi informatii suplimentare la numarul de telefon.

Celor interesati mai putem oferi direct din Italia, legume- fructe, portocale,lamai, salata verde, ulei de masline de calitate superioara (BIO),etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Casa Maslinilor Imperiali SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Casa Maslinilor Imperiali SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Casa Maslinilor Imperiali SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.