Direct la continutul paginii »

Platinum SRLPlatinum este cel mai mare Cazino din Romania si primul care va acorda servicii complete. Va putem oferi ce este mai bun: cazare de 5 stele, mancare excelenta, distractie, jocuri extraordinare, cumparaturi, sport, relaxare si servicii complete de calatorii.

Platinum este situat pe Calea Victoriei, in inima Bucurestiului, intr-una din cele mai exclusiviste zone ale orasului. Pe cea mai veche strada a Bucurestiului, o data in constructie, acum faimoasa. Calea Victoriei este cunoscuta ca principala strada ce conecteaza Piata Victoriei cu B-dul Unirii.

Gazduieste unele din cele mai importante atractii turistice, precum Muzeul National de Istorie, Ateneul Roman, Muzeul National de Arta, Palatul Cantacuzinilor sau Muzeul de Colectii de Arta. In acelasi timp, este o zona comerciala; aici se gasesc magazine luxoase, hoteluri de renume, restaurante elegante si cafenele renumite. Situat in centrul acestei strazi, Platinum este un loc al elegantei, stilului, luxului si al standardelor inalte.

Serviciile noastre:

 • CAZINO
 • HOTEL
 • RESTAURANTE
 • SPA
 • MAGAZINE
 • CALATORII
 • DIVERTISMENT


SC Platinum SRL
Calea Victoriei 63-81, Bucuresti, sector 1Contacteaza compania

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Platinum SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Platinum SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Platinum SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

37.845