Direct la continutul paginii »

Midos Moldovan SNCPrima firma din Judetul Bistrita-Nasaud care se ocupa cu sonorizari, muzica pentru toate categoriile de evenimente incluse fiind nuntile, botezurile, zile de nastere etc etc.

Pentru toate aceste ocazii va putem oferii muzica de pe calculator cu un Dj cu experienta in domeniu de peste 8 ani si/sau o formatie care sa va cante si sa va incante atat cu melodii romanesti si straine din prezent si anii '80-'90 cat si cu muzica populara de joc si voie buna !!!

Dispunem de un sunet profesional cu o putere totala de 2000 Watt !!!

Prima societare din judet care poate sa va acorde factura si chitanta pentru serviciile prestate pentru a va putea justifica cheltuielile.Nu ezitati sa ne contactati oricand intre orele 9.00 - 21.00 !!!
Suna ACUM si nu vei regreta !!!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Midos Moldovan SNC se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Midos Moldovan SNC in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Midos Moldovan SNC, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.742