Direct la continutul paginii »

Antic Horologium SRLAntic Horologivm a fost infiintat in anul 2004 ca laborator de service pentru ceasuri de lux, insa pasiunea care a stat la baza acestui demers este mult mai veche. Dupa aproximativ 30 de ani de experienta practica cumulata, personalul nostru are expertiza necesara pentru a putea duce la bun sfarsit lucrari dintre cele mai dificile de restaurare, intretinere si serivce, pentru ceasuri extrem de valoroase.

Echipa Antic Horologivm este instruita in spirit elvetian, liderul acesti echipe, Mihai Ceciu fiind absolvent al celei mai renumite scoli de orologerie din Elvetia, Wostep-Neuchatel. Pasiunea deosebita pentru acest micro-univers a fost rasplatita prin recunoasterea meritelor lui Mihai Ceciu ca fiind unul dintre cei mai buni 10 ceasornicari din lume, dupa standardele Omega (OWME).

Desi deschis de numai 4 ani, laboratorul a devenit in scurt timp centrul de greutate al pietei de profil din Romania. Colaborarile cu cele mai importante firme importatoare de pe piata romaneasca stau marturie in acest sens.

Serviciile oferite de Antic Horologivm sunt gama completa in materie de orologerie:

 • Intretinere periodica ceasuri de lux, automatice/mecanice/quartz
 • Intretinere periodica pendule
 • Reconditionare elemente exterioare ceasuri de mana (slefuiri bratari/carcase/geamuri)
 • Acoperire cu metale pretioase
 • Restaurare mecansime ceasuri vechi
 • Restaurare pendule
 • Manufacturare geamuri cristal mineral sau safir
 • Autentificare ceasuri
 • Evaluare si autentificare pietre pretioase
Antic Horologivm este service autorizat pentru urmatoarele marci de ceasuri: Maurice Lacroix, Carl F. Bucherer, Aerowatch, Fortis, Traser, B. SWISS.SC Antic Horologium SRL
Soseaua Pantelimon 10-12, Bloc Turn, etaj 9, sector 2, Bucuresti, Cod:021631Contacteaza compania

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Antic Horologium SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Antic Horologium SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Antic Horologium SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.