Direct la continutul paginii »

Homatex Import - Export SRLS.C. HOMATEX IMPORT - EXPORT S.R.L. este o firma cu capital privat, infiintata in anul 1998, avand ca domeniu principal de activitate comercializarea cu ridicata al unor produse.

S.C. HOMATEX IMPORT - EXPORT S.R.L. este reprezentanta concernului PASABAHCE - Turcia pentru Romania, concern care exporta articole de sticlarie (boluri,pahare,cupe inghetata,vase termorezistente,etc.) in peste 120 de tari, inclusiv Romania.

Firma Homatex Import - Export SRL are relatii contractuale cu retelele Metro si Selgros, deasemenea fiind furnizor de articole de sticlarie pentru o serie de hoteluri si restaurante din Bucuresti, Brasov, Poiana Brasov, Valea Prahovei,etc., precum si pentru statiunile de pe litoralul romanesc, firma dispunand si de o retea proprie de distributie.
  
Produse:

  • Pahare cu picior
  • Pahare fara picior
  • Vase termorezistente
  • Alte produse din sticla
S.C. HOMATEX IMPORT - EXPORT S.R.L. este o firma dinamica, cu o pozitie bine stabilita, asigurand prin promptitudine si calitate, oriunde in tara, deplina satisfactie a clientului.
SC Homatex Import - Export SRL
Strada Luterana nr. 5, scara E, parter, apartament 50, interfon 50, sector 1, BUCURESTI.
DEPOZIT: Soseaua Chitilei nr. 230, Agentia ROMTRANS - Vama Antrepozite Bucuresti, Depozit C1.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Homatex Import - Export SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Homatex Import - Export SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Homatex Import - Export SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

38.723