Direct la continutul paginii »

Marc-Gold IFN SRLCasa de amanet "Marc Gold"  vine in intampinarea nevoilor atat a persoanelor fizice, care doresc un imprumut pe termen scurt, cat si a firmelor care necesita sume importante de bani. Clientela noastra are posibilitatea de a alege un sistem de creditare favorabil, intr-un ambient placut si civilizat.

In firma noastra accentul cade pe obiectul care reprezinta garantia imprumutului  si nu asupra persoanei ca atare. Astfel, indiferent de categoria sociala, apartenenta la grupuri etnice sau religioase, persoana va fi tratata cu acelasi respect, firma facand tot posibilul pentru a-i veni in ajutor.

Serviciile financiare corecte oferite de noi au dus la realizarea unei bune colaborari cu o gama larga de clienti din toate clasele sociale, care s-au dovedit multumiti de-a lungul timpului de conditiile de creditare oferite si au devenit fideli institutiei noastre.

Marc Gold nu incurajeaza actele infractionale, in sensul ca nu se primesc obiecte furate ci doar obiecte care fac dovada prin acte ca sunt proprietetea clientului. Compania sste membra in ASOCIATIA PATRONALA A BIJUTIERILOR “Victoria Diamond Gold”.

Acceptam in amanet:

 • bijuterii din aur cu o puritate intre 8K-24K, indiferent de forma acestora (intregi sau fragmente)
 • ceasuri de firma (aur)
 • electronice - televizoare, DVD players/recorders, combine audio cu CD, calculatoare, laptop-uri, LCD-uri, plasme, camere video, camere foto digitale
 • telefoane mobile - modele noi
 • electrocasnice - masini de spalat, frigidere (in garantie)
 • autoturisme - inmatriculate, nu mai vechi de 10 ani
Vindem la preturi atractive:
 • bijuterii din aur
 • electronice
 • electrocasnice
 • telefoane mobileSC Marc-Gold IFN SRL
Iasi, strada Roman Voda nr.18,linga Terasa FamilialContacteaza compania

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Marc-Gold IFN SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Marc-Gold IFN SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Marc-Gold IFN SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.529