Direct la continutul paginii »

Juno SRLFirma Juno SRL a fost infiintata in 1990, avand ca obiect principal de activitate productia de jocuri si jucarii.

Inca de la inceputul activitatii au fost lansate pe piata o serie de jocuri educative care s-au bucurat de un mare interes din partea cumparatorilor astfel incat gama acestor produse a fost largita pentru a acoperi cat mai bine diversitatea de cereri in domeniu.

Tot la cererea clientilor am dezvoltat gama jocurilor de familie si societate, care, datorita calitatii deosebite, diversitatii si ingeniozitatii lor au avut un succes imediat. Juno,prin produsele sale, se adreseaza copiilor intre 1 si 16 ani dar multe din produsele noastre (in special cele din gama joc de familie) sunt cumparate si de persoane adulte datorita atractivitatii lor.

Produsele pe care le oferim se adreseaza utilizatorilor de orice varsta, fiind structurate in urmatoarele categorii:

  • Jocuri de constructie
  • Jocuri de societate
  • Jocuri didactice
  • Jucarii


SC Juno SRL
Str. Teheran nr.1, Et.1, Ap.2, Sect.1, BucurestiContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Juno SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Juno SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Juno SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.698