Direct la continutul paginii »

Intermediate SRLS.C. INTERMEDIATE SRL este o societate care s-a nascut in 2004 la Timisoara, in scopul punerii la dispozitia societatiilor externe care doresc sa atinga mai bine Romania cu produsele si/sau serviciile lor.

O alta latura a societatii noastre, poate sustine contactul dintre societati externe ce doresc crearea si dezvoltarea de colaborari de tip productiv si/sau comercial cu operatori locali, limitate la unele sectiuni specifice de cunostinta.

Societatea noastra, SC Intermediate SRL , are un unic obiectiv: sa creeze un punct constant de referinta in Romania si in regiunile limitrofe, pentru toti operatorii din sectorul muzical si de spectacol.

S.C.INTERMEDIATE SRL poate porni si intr-o cercetare specifica de piata si/sau sondaje orientative pentru cautarea si selectionarea unor parteneri locali care sunt interesati sa colaboreze cu societati externe. Odata ce aceasta legatura a fost stabilita, societatea noastra poate sa intermedieze si sa asiste societatiile interesate, in faza initiala in asa fel incat sa se reduca la minim investitia initiala, neputandu-le insa garanta succesul.

S.C. INTERMEDIATE SRL
se pune la dispozitia muzicantilor romani, in special, acordeonistilor. Societatea noastra face disponibila pe piata locala produse de import astfel incat sa ofere o gama vasta de instrumente muzicale, piese de schimb si accesorii, pe langa punerea la dispozitie a unui centru de asistenta pentru repararea instrumentelor muzicale uzate.

  • Acordeoane Guerrini
  • Piese de schimb Manifatture Fuselli
  • Accesorii pentru acordeoane Musitech
  • Instrumente muzicale, amplificatoare si accesorii “EKO- EKO Sound”
  • Asistenta tehnica

SC Intermediate SRL
Calea Buziasului 14 – 16, 300571 Timisoara -RomaniaContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Intermediate SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Intermediate SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Intermediate SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

39.607