Direct la continutul paginii »

Pieltex Art Design SRLCompania isi desfasoara activitatea intr-o fabrica ce are dotarea necesara pentru un proces tehnologic complet (croit, cusut, finisat). Materia prima de baza este pielea naturala, de origine italiana, piele tabacita in tanini vegetali, sistem de tabacire care confera o viata lunga articolelor confectionate.

Deasemeni pielea se utilizeaza si in combinatie cu alte materiale: textile impermeabile (cordura, camuflaj, panama, canvas), blana naturala sau sintetica.

Astfel in fabrica noastra producem:
- echipament de vanatoare si pescuit (curele pentru transport arma, acesorii pentru vanatoare, portarme din piele, portarme textile, tolbe, rucsacuri, cartusiere)
- echipament pentru jandarmi, paza, politie (portpistol la centura sau cu ham, port bastoane - tomfe, telescopice - portcatuse, portincarcatoare, portspray, portacte, centuri, genti pentru transport masca de gaze)
- alte articole de marochinarie (genti, serviete, portmonee, curele pentru pantalon)
- genti pentru scule, pentru mecanici, electricieni.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pieltex Art Design SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Pieltex Art Design SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pieltex Art Design SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.052