Direct la continutul paginii »

Mhh Boutique SRLMaison Haute Horlogerie a deschis pe Calea Victoriei 68-70 (Bucuresti), primul sau magazin, dedicat celor mai importante marci internationale instrumente de scris (Montegrappa, Tibaldi), cutii de intors si de pastrare a ceasurilor, cutii speciale de voiaj pentru ceasuri, bijuterii si accesorii (Scatola del Tempo), umidoare, luxury games si accesorii din piele pretioasa (Ghiso), cadouri speciale si multe altele. Magazinul deschis sub numele de MHH si se doreste a fi un reper important in ceea ce priveste nivelul serviciilor si a calitatii pe segmentul de lux din Romania.

Produse si servicii: instrumente de scris, cutii de intors si de pastrare a ceasurilor, cutii speciale de voiaj pentru ceasuri, bijuterii si accesorii, umidoare, luxury games si accesorii din piele pretioasa.

Toate marcile aflate in portofoliul Maison Haute Horlogerie sunt in exclusivitate, compania avand si statul de unic importator si distribuitor pentru acestea.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mhh Boutique SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mhh Boutique SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mhh Boutique SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.