Direct la continutul paginii »

Lec Land Group SRLS.C. LEC LAND GROUP S.R.L. este o companie specializata in distributia produselor sanitare de ultima generatie.

Dispozitivele de toaleta igienice promovate de compania noastra se bucura de un mare succes pe pietele internationale datorita tehnicii lor avansate, designului inovator si calitatii materiei prime folosite, toate acestea asigurand maximum de igiena cu minimum de efort.

Conceptul inovator al dispozitivului de toaleta igienic este folia igienica rulata pe colacul toaletei prin simpla apasare a unei manete/pedale de catre utilizator.

In vederea realizarii scopului stabilit, compania noastra dispune de un personal calificat corespunzator din punct de vedere profesional si de o inalta tinuta morala.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Lec Land Group SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Lec Land Group SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Lec Land Group SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.