Direct la continutul paginii »

ASEA - Marcu Gheorghe PFAASEA, este cea mai mare descoperire ştiinţifică medicala a secolului, ce se poate compara cu descoperirea penicilinei, sau a AND-ului.

Ce este ASEA?
ASEA sunt miliarde de molecule stabile, perfect echilibrate de Semnalizare Redox, in suspensie salina sterila – aceleaşi molecule care exista şi în celulele corpului uman. Nu doar ca sunt naturale, ne nastem cu ele.

Semnalizarea Redox este o funcţie decisivă pentru viaţa pe planeta. Moleculele de semnalizare Redox sunt create in fiecare celula a corpului şi sunt vitale pentru sistemul imunitar şi mecanismele de vindecare celulara. Sunt atât de importante încât fără ele persoana ar muri in cateva secunde. Prezenţa în cantitate suficientă a moleculelor de semnalizare Redox permite vindecarea celulară: celulele rănite sau nefuncţionale mor şi sunt inlocuite de cellule vii.

Moleculele de semnalizare Redox sunt vitale pentru sănătatea celulelor dumneavoastra, de aceea corpul dvs îşi produce singur necesarul. Dar după vârsta de 12 ani, celulele noastre produc din ce în ce mai puţine asemenea molecule.

Ce face ASEA ? Este sigura ?
ASEA este singura sursă din lume de molecule de semnalizare Redox, care ajuta activitatea vitala a comunicarii celulare; fixeaza si potenteaza activitatea sistemului imunitar; protejeaza impotriva radicalilor liberi; mareste potentialul antioxidant al organismului uman cu pana la 500%; este ideal pentru o rehidratare rapida in cazul atletilor; este un produs 100% natural, recunoscut de asociatiile independente; este 100% sigur, fara nici un fel de efecte adverse.

Vrem sa ştiţi că fiecare sticluţă, fiecare doză şi fiecare picătură de ASEA va aduce avantaje puternice, si este complet sigură pentru corpul dumneavoastra.

Aproape nu există pe glob ceva mai sigur decât ASEA. Este mai sigură decât apa de robinet, apa de izvor şi apa alcalină. S-au cheltuit mai mult de 5 milioane de dolari pentru tehnologia de bază si pentru a testa ASEA şi toate rezultatele arată că ASEA este sigură pentru toate ţesuturile, organelle şi sistemele organismului. Aceste studii au testat zeci de reacţii adverse incluzând endotoxicitatea, toxicitatea celulei, toxicitatea genelor, mutaţii inverse, aberaţii cromozomiale precum şi toxicitatea acută. Daca doriti sa promovati acest produs, veti avea blog gratuit, cu datele dvs-tra de contact, inclusiv pe filmulete; carti vizita, sprijin permanentContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale ASEA - Marcu Gheorghe PFA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre ASEA - Marcu Gheorghe PFA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii ASEA - Marcu Gheorghe PFA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.