Direct la continutul paginii »

Mg Building Design SRLPolitica firmei se bazeaza pe o relatie interactiva intre design, controlul costurilor unei investitii si un standard ridicat de servicii oferite clientilor.

MGBD este o firma de arhitectura ce vine in sprijinul investitorilor si constructorilor in crearea de spatii si identitati noi.

Din Timisoara, derulam proiecte in toata Romania, bazandu-ne pe partenerii nostri locali si experienta acumulata.

Telul nostru era initial, de a contribui la dezvoltarea urbana si arhitecturala a orasului Timisoara prin proiectele inovative propuse.

MG Building Design a fost infiintata in 1997 in Timisoara, Romania, ca birou de arhitectura si furnizor de software.

Intre timp, ne-am largit domeniul de activitate, MGBD oferind acum servicii de proiectare si consultanta, pe plan national.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mg Building Design SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mg Building Design SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mg Building Design SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.760