Direct la continutul paginii »

Grand Mag SRLCompania franceza Mobiky este specializata in designul si productia bicicletelor pliante inovative.

Usor de manipulat, sistemul nostru de pliere, unic in lume, iti da libertate de miscare cand calatoresti cu metroul, autoturismul, autobuzul, troleibuzul, tramvaiul, avionul sau chiar cu... autostopul.

Trecerea de la pozitia pliata complet la pozitia de mers este o joaca de copii ce nu iti ia mai mult de 7 secunde fara a folosi vreo scula sau unealta.

Semipliata, o poti duce pe langa tine pe propriile roti fara riscul de a te murdari sau zgaria - este gata de mers in 3 secunde.

Ruleaza lin chiar si daca trebuie sa faci slalom printre oameni. Ai cateva trepte de urcat? Nici o problema! Apuci de manerul central si ai urcat-o ca pe o geanta.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Grand Mag SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Grand Mag SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Grand Mag SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.