Direct la continutul paginii »

Oblio Astrans SaDomeniile principale de activitate: comertul cu umbrele de ploaie in calitate de reprezentant al firmei Doppler Ges.m.b.H. in Romania, productia de umbrele de terasa, umbrele publicitare, mobilier de gradina si accesorii.

Preocuparea noastra constanta este de a oferi solutiile cele mai bune la preturi accesibile pietei din Romania. Ne putem mandri ca firme de renume cum sunt Metro, Carrefour, Praktiker, Baumax, Real, Selgros Cash & Carry sau Cora sunt si clientii nostri.


• Organizatia noastra a luat fiinta in anul 1991 prin efortul mai multor actionari fiind firma de tip SRL. Volumul afacerilor si conjunctura economica ne-a obligat sa ne transformam in societate pe actiuni. Din anul 2006 suntem societate mixta romano-austriaca in care partea austriaca detine 23% din actiuni.

Magazine cu traditie din Cluj, Timisoara, Brasov, Craiova sau Iasi sunt parteneri importanti in comercializarea umbrelelor de ploaie.
Ne bucuram sa fim intotdeauna la dispozitia clientilor si partenerilor nostri !Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Oblio Astrans Sa se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Oblio Astrans Sa in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Oblio Astrans Sa, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.