Direct la continutul paginii »

Mondo Trade SRLMondo Trade S.R.L. si-a propus ca intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania Dumneavoastra. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor si serviciilor noastre.

Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Folosind talentul, experienta si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati Dumneavoastra sa poata deveni realizabil.

Import, distribuţie şi comercializare lubrifianţi auto şi industriali;
- Import şi distribuţie cosmetice şi accesorii auto;
- Distribuţie şi comercializare anvelope;
- Import şi comercilizare echipamente electrotehnice;
- Dealer auto DAEWOO, service auto, buy-back şi rent-a-car;
- Partener HYUNDAI AUTO ROMANIA prin AUTO TRADE INTERNATIONAL SRL, service auto, buy-back şi rent-a-car.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mondo Trade SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mondo Trade SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mondo Trade SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.398