Direct la continutul paginii »

Roline Com SRLS.C. Roline COM S.R.L. a fost fondat in anul 1997, avand ca activitate principala distribuirea de lubrifianti.

Misiunea noastra este de a oferi clientilor nostri lubrifianti de cea mai inalta calitate si suport tehnic despre lubrifierea si mentinerea echipamentelor acestora in cea mai optima stare de functionare.

Oferim o gama completa de lubrifianti pentru autotractiune si industrie 100% importate, care corespund sau chiar depasesc standardele si specificatiile internationale.

AGIP ofera o gama completa de lubrifianti pentru autotractiune pentru a satisface cerintele diferitelor tipuri de motoare si preferintele conducatorilor auto.

Lubrifiant multigrad, complet sintetic, de tip UHPD, destinat motoarelor Diesel supraalimentate care functioneaza în conditii grele de exploatare si asigura reducerea consumului de combustibil. Uleiul asigura intervale de schimb prelungite.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Roline Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Roline Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Roline Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.994