Direct la continutul paginii »

Fil Inter Com SRLFIL INTER COM SRL a fost infiintata in martie - 2004, avand ca principal scop promovarea pe piata romaneasca de noi produse, alternative comparabile calitativ si la preturi mult mai mici fata de cele existente in acel moment, in special filtre industriale si pentru compresoare cu surub, piese de schimb si seturi de reparatie pentru compresoare cu surub. In scurt timp firma si-a largit domeniul de activitate, devenind distribuitor de curele de transmisie industriale marca Megadyne si benzi transportoare Chiorino.

Curele trapezoidale, curele canelate, curele de variator de turatie, curele dintate, curele din poliuretan cu insertie metalica, curele late si benzi transportoare, curele cu LINATEX pentru masini de ambalat, curele si benzi pentru industria alimentara.
Filtre pentru compresoare de aer, filtre pentru utilaje de constructii, filtre pentru pompe de vacuum, filtre pentru desprafuire si instalatii de sablare, filtre hidraulice, panouri filtrante pentru instalatii de ventilatie, materiale filtrante.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Fil Inter Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Fil Inter Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Fil Inter Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.413