Direct la continutul paginii »

Marcom R.m.c. 94 SRLSocietatea MARCOM a fost infiintata in anul 1992 si are ca obiect de activitate comercializarea de echipamente industriale si de constructii produse de firme cu renume si traditie in domeniu.

De-a lungul anilor am fost alaturi de clientii nostri prin distributia unei game largi de echipamente si utilaje precum si a serviciilor aferente (service, finantare).

Suntem alaturi de clientii nostri traditionali cat si de cei potentiali cu metode de finantare extrem de atractive oferite de firmele de leasing de pe piata.
Totodata va sta la dispozitie un intreg departament de consilieri pe probleme de service si piese de schimb pentru utilaje.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Marcom R.m.c. 94 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Marcom R.m.c. 94 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Marcom R.m.c. 94 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.147Site-uri web