Direct la continutul paginii »

Interrelu SRLPrimii paşi au însemnat doar reparaţii şi vanzări pentru transpalete manuale pentru manipulare la sol însă clienţii noştri ne-au acordat încredere şi am primit destul de repede primele comenzi pentru echipamentele care duc greul în această industrie: motostivuitoare, electrostivuitoare , transpalete electrice, semielectrice sau manuale

Echipa de service este formată din personal calificat în meseriile de mecanic, electromecanic, electronist şi personal autorizat I.S.C.I.R. ca operator R.S.V.T.I. şi responsabil cu supravegherea lucrărilor.

Suntem deschişi oricărei provocări, iar dacă doriţi un anumit echipament ce nu este menţionat în lista noastră de produse, nu ezitaţi să ne contactaţi, cu siguranţă vă vom oferi ceea ce doriţi!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Interrelu SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Interrelu SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Interrelu SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.628