Direct la continutul paginii »

Mobilift SRLMOBIIFT ROMANIA a fost înfiintată în anul 2009 ca membru al grupului olandez PEINEMANN, cu sediul la Hoogvliet , Olanda. Firma noastra vine in intampinarea clientilor sai cu 2 divizii importante : stivuitoare ( noi si second-hand) si autobuze second-hand.

MOBILIFT dispune de stivuitoare noi MITSUBISHI si second-hand CATERPILLAR, MITSUBISHI, NISSAN, TOYOTA, ELLERLIFT, LINDE, KONECRANES, CLARK, care pot fi vandute sau inchiriate in functie de cererea clientului.

Inainte de a fi comercializate, utilajele second-hand sunt supuse unei reparatii capitale, cu inlocuirea pieselor uzate. Garantia pentru aceste utilaje este de 6 luni.

In divizia stivuitoare comercializam electro şi motostivuitoare cu furci frontale sau laterale, transpaleţi hidraulici manuali şi electrici, precum si piese de schimb pentru echipamentele de mai sus. Personalul nostru specializat in service asigura asistenta tehnica si piese de schimb de origine.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mobilift SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mobilift SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mobilift SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.385Produse

    1. 2