Direct la continutul paginii »

Mobilcom SRLS.C. MobilCom S.R.L. a fost înfiintatã în August 1991 de un grup de specialisti cu o bogatã experientã în domeniul comunicatiilor. Activitatea societãtii noastre constã în:

Consultantã, proiectare, instalare, întretinere si service pentru sisteme de radiocomunicatii publice si private;

Instalarea si operarea propriilor retele publice de radiocomunicati.

Distributia de produse, echipamente si sisteme în domeniul radiocomunicatiilor.

Abonatii acestor sisteme acoperã o gamã largã de activitãti: transport bancar, extractie si prelucrare de petrol, extractie si prelucrare de gaze naturale, agriculturã etc.

Pregãtirea specialistilor nostri este în permanentã adusã la zi, în conformitate cu standardele MOTOROLA prin relizarea periodicã a unor stagii de pregãtire la producãtorul echipamentelor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mobilcom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mobilcom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mobilcom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.644