Direct la continutul paginii »

Iulia Dumitrescu PFTermenul de livrare a produselor cumpărate de pe site-ul iulia-cumpara-pantofi.ro se încadrează între 3 ore si 10 zile din momentul confirmării telefonice ori electronice a comenzii, în funcție de modul de livrare ales de către Client și/sau de stocul de produse existent la Furnizor. În cazuri excepționale, cu acordul clientului, Furnizorul poate mări termenul de livrare.

Produsele sunt organizate, în primul rând, pe trei mari zone: ”Pentru Fete”, ”Pentru Băieți” și ”Pentru Copii”. Fiecare dintre aceste zone este impărțită în categorii specifice: ”Încălțăminte”, ”Accesorii”, etc., care la rându-le sunt împărțite în subcategorii: ”Cizme”, ”Sandale”, etc.

Există două modalități pentru a accesa această structură arborescentă a produselor: fie prin intermediul meniului din partea de sus a fiecărei pagini, ce se activează când plasați cursorul mouse-ului deasupra sa, fie accesând harta site-ului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Iulia Dumitrescu PF se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Iulia Dumitrescu PF in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Iulia Dumitrescu PF, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.