Direct la continutul paginii »

Micadan Comexim SRLMicadan Comexim SRL ofera servicii profesionale de reparare a produselor electrocasnice, fiind prima retea nationala privata de service pentru aparatele electrocasnice.
Principalul domeniul de activitate este asigurarea reparatiilor produselor electrocasnice (reparatii masini de spalat, frigidere) in garantie si post-garantie precum si comercializarea de piese de schimb pentru electrocasnice.

Aparatele electrocasnice pentru care Micadan Comexin SRL executa reparatii si asigura piese de schimb sunt: aparate frigorifice (frigidere, frigidere cu doua usi inclusiv no-frost, congelatoare combine, vitrine, camere, lazi frigorifice), masini automate de spalat rufe, masini automate de spalat vase, masini de gatit pe gaz, electrice si mixte, hote, expresoare , expresoare automate de cafea, aspiratoare, aparate mici de bucatarie si aere conditionate (A.C.).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Micadan Comexim SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Micadan Comexim SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Micadan Comexim SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

11.358