Direct la continutul paginii »

ElectrolionEchipa ELECTROLION este una cu o experienta vasta in domeniu, calificata si dornica sa raspunda prompt oferind servicii de calitate clientilor.
Suntem specializati in reparatii frigidere, reparatii masini de spalat si reparatii electrocasnice iar echipa noastra este gata sa raspunda exigentelor unei lucrari de a fi executata in cea mai buna calitate si in cel mai scurt timp. Oferim garantie tuturor lucrarilor efectuate de catre noi.

Apelam la aparatura profesionista pentru a ne face treaba iar experienta acumulata in domeniul reparatii frigidere, reparatii masini de spalat si reparatii electrocasnice ne permite sa lucram cu o mare parte a Brandurilor importante de electrocasnice din Romania. Tehnicienii nostri sunt specializati si am inteles cat de importanta este specializarea asa cum pentru dumneavoastra este important ca reparatiile sa fie de calitate si facute in cel mai scurt timp.

Oferim servicii de reparatii in Bucuresti, Ilfov si imprejurimi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Electrolion se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Electrolion in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Electrolion, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.