Direct la continutul paginii »

ELECTROSERV & SECURITY SRLFurnizam solutii complete in electricitate in special obiectivelor civile si industriale precum: centre comerciale, magazine, banci, cladiri de birouri, depozite, fabrici, resedinte de lux.
VERIFICARE PRAM = Verificarea electrica a prizelor de pamant, tablourilor, utilajelor si prizelor de 230V, respectiv 400V aferente instalatiilor pentru orice tip de imobil, in conformitate cu reglementarile in vigoare.
In urma verificarii PRAM se intocmeste buletin de verificare PRAM care cuprinde:

-Conditiile de masurare
-Tipul aparatului folosit la masuratoare
-Numele executantul si locul masurarii, acestea fiind necesare la controalele efectuate de Protectia Muncii, Protectia Consumatorului si Pompierii.
-Copie dupa certificatul metrologic al aparatului folosit la masurare
-Copie dupa autorizatia ANRE care da dreptul emitentului sa emita buletin PRAM

Echipa SC ELECTROSERV & SECURITY SRL verifica si emite rapoarte de verificare PRAM , avand implementat un sistem de alerta ce va informa inainte de expirarea acesteia si pentru a se face o noua programare pentru verificarea PRAM.
Mai multe detalii: http://www.laborator-autorizat-pram.roContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale ELECTROSERV & SECURITY SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre ELECTROSERV & SECURITY SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii ELECTROSERV & SECURITY SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.