Direct la continutul paginii »

Electrimag SRLAm lansat site-ul care isi propune sa promoveze calitatea, nu cantitatea. Va asteptam acolo, sa vedeti si sa va convingeti.

Cabluri cupru MYYM,A05VVF, Cabluri si conductori.

CORP ILUMINAT FIPAD 2X36W BALAST ELECTRONIC MODUS

Cabluri si conductori, Conductor flexibil MYF.

Aparataj electric, Contactori.

Pentru cei care doresc sa poata controla intensitatea luminii dintr-o incapere si sa pastreze aspectul clasic al unui intrerupator recomandam un variator apasare Legrand.

El se poate folosi la becuri de 230V, intre 20W si 400W, si se monteaza in locul intrerupatorului traditional. Culoarea lui este alba, prinderea se face cu suruburi si se vinde fara rama.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Electrimag SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Electrimag SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Electrimag SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

16.052Site-uri web