Direct la continutul paginii »

Genelectro - Generatoare de curent pe benzina si motorinaMisiunea firmei Genelectro este aceea de a rezolva necesitatile clientului in privinta grupurile electrogene cu motoare cu aprindere prin scanteie, sau grupuri electrogene diesel de medie si mare putere, fie ca aceasta inseamna diagnosticarea problemelor, recomandarea unei solutii sau implementarea unei noi tehnologii sau a unui nou sistem de lucru.

In timp ce produsele si serviciile noastre aduc profit afacerii dumneavoastra, ceea ce ne diferentiaza este tocmai modul in care urmarim sa intelegem necesitatile specifice ale fiecarui client. GENELECTRO NRG Ltd.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Genelectro - Generatoare de curent pe benzina si motorina se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Genelectro - Generatoare de curent pe benzina si motorina in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Genelectro - Generatoare de curent pe benzina si motorina, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

14.472