Direct la continutul paginii »

Popa Ion Bogdan PFAPopa Ion Bogdan Pfa reprezinta o firma serioasa din Bucuresti infiintata in scopul comercializarii de panouri radiante cu infrarosu, unul dintre cele mai economice sisteme de pe piata romaneasca.

Panourile radiante cu infrarosu reprezinta un sistem de incalzire foarte calitativ si usor de instalat ce functioneaza pe principiul prin care soarele incalzeste pamantul.
Datorita faptului ca actioneaza cu prioritate asupra corpurilor din incapere, functioneaza cu eficienta de aproape 100%.

Au garantie intre 5-10 ani.

durata estimativa de viata este peste 20 ani.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Popa Ion Bogdan PFA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Popa Ion Bogdan PFA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Popa Ion Bogdan PFA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Popa Ion Bogdan PFA


14.896