Direct la continutul paginii »

Dragus SRLFirma a fost infiintata in anul 2005 si are ca obiect de activitate promovarea si implementarea sistemelor de incalzire cu panouri radiante electrice infrarosu.

Oferim:

PANOURI RADIANTE INFRAROSU, Fara pierdere de oxigen sau umiditate a aerului. Fara stratificare a caldurii .Igienic , fara ridicarea prafului (pentru clinici , spitale , atmosfera sterila ) .Pereti uscati , indeparteaza ciuperca de mucegai Recomandat de medici pentru alergie, astm si reumatism.

INCALZIRI ELECTRICE PARDOSEALA, Sistemul de incalzire electrica prin pardoseala asigura confortul maxim printr-o distributie optima a temperaturii pe verticala, si posibilitatea de control si programare exacta a climatului interior.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dragus SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Dragus SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dragus SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

14.413