Direct la continutul paginii »

Kretan Tur SRLCautati o destinatie deosebita pentru petrecerea Revelionului 2012? Va propunem o excursie de 6 zile in care vom vizita Salonic, valea Tembi, Atena, Delphi si Arachova.

In doua zile vom avea timp suficient pentru a vizita cele mai importante atractii ale Atenei si vom petrece impreuna o seara de Revelion deosebita, cu atractii si surprize grecesti la hotelul Oscar (http://www.oscar.gr/).

Kretan Tour va recomanda insula Egina ca o destinatie ideala pentru o vacanta linistita cu posibilitatea de a vizita Atena aflata la numai 60 de km.

Un pelerinaj îţi poate oferi un combustibil spiritual de cea mai înaltă calitate care ar arde multe din nimicurile cu care îţi încarci de obicei viaţa. Bine organizat este o lecţie de viaţă şi una de istorie a ortodoxiei, chiar în locul de unde a pornit acum 2000 de ani.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Kretan Tur SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Kretan Tur SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Kretan Tur SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.141