Direct la continutul paginii »

Turism Si Tratament Aqva SRLPe intinderea de peste 15 ha. a statiunii se afla un lac cu nuferi albi si rate salbatice si un parc cu arbori seculari in care vegetatia se impleteste in forme dintre cele mai variate si atractive.

Statiunea dispune in total de 250 locuri, din care sunt puse in prezent la dispozitia vizitatorilor 63 de locuri in camere confort I, cu doua paturi, grup sanitar si baie proprie si alte 40 de locuri in camere confort II, cu grup sanitar si baie comuna, precum si 100 de locuri in casute de camping.

Situata in Campia Banatului, la 25 km de Timisoara si 30 km de Arad.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Turism Si Tratament Aqva SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Turism Si Tratament Aqva SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Turism Si Tratament Aqva SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.217