Direct la continutul paginii »

Belrao Group SRLBRGwork iti ofera experiente de viata prin programe work and travel, programe de cariera, voluntariate si programe au pair. Programele work and travel te duc in USA sau Franta la vara. Programele de cariera iti ofera un stagiu de practica unde doresti, cu sau fara cursuri.

Programele de voluntariat te ajuta sa intinzi o mana sau sa castigi inca o experienta personala in destinatii favorite. Cu programe Au Pair experimentezi viata de familie.

Programul este dedicat tinerelor cu varsta pana in 26 de ani care doresc sa experimenteze viata de familie in stil American. Au Pair-ul trebuie sa asigure pana la 45 de ore pe saptamana pentru ingrijirea copiilor, maxim 10 ore pe zi, maxim 5 zile jumate pe saptamanaContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Belrao Group SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Belrao Group SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Belrao Group SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.