Direct la continutul paginii »

Horatiu SRLExportam ovine si bovine de orice varsta si greutate, in functie de solicitarea clientului (miei de lapte numai in perioada februarie-mai).

S.C. HORATIU S.R.L. este o ferma de crestere, ingrasare si carantina ovine (rasa Turcana alba) si tineret bovin (rasa Baltata romaneasca) destinate exportului. Stocul de animale vii este disponibil tot timpul anului.

Firma noastra exporta in majoritatea tarilor din Uniunea Europeana. Asiguram transport de animale vii pentru alte firme exportatoare folosind propriul parc de masini specializate in transport de animale vii, la standarde europene.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Horatiu SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Horatiu SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Horatiu SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.738