Direct la continutul paginii »

Gama Optic Design SRLFirma autorizata pentru import si distributie in Romania de produse optice: o colectie deosebita de rame de ochelari, o gama variata de lentile din sticla minerala si organica, tocuri de ochelari interesante, lavete sintetice si din microfibra, snururi textile, din catifea sau din silicon, lanturi simple sau speciale, ochelari de soare cu lentile simple sau polarizate, piese de schimb si clesti speciali pentru reparatii, expozitori metalici cu cheie pentru rame de ochelari, cutii de prezentare pentru rame si pentru lentile, dulap de prezentare pentru rame, ochelari de proba pentru examenul oftalmologic si alte produse de optica medicala pe comanda.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Gama Optic Design SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Gama Optic Design SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Gama Optic Design SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

39.328