Direct la continutul paginii »

Proiectari Lucrari De Arta SRLNumarul de persoane angajate permanent este 6. Numarul de persoane angajate ca colaboratori externi este variabil, aceste persoane suntingineri sau tehniceni proiectanti, profesori si studenti de la Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti facultatea de Cai Ferate Drumuri si Poduri.

Firma in timp a sprijinit colaboratorii sai in procurarea de tehnica de calcul si soft proprietatea acestora. Astfel am implementat cu succes o forma moderna si eficienta de lucru cu colaboratorii.

Proiectari Lucrari de Arta este o companie ce ofera servicii de proiectare:
DRUMURI
PODURI SI PODETE DE CALE FERATA si SOSEA
CONSTRUCTII HIDROTEHNICE
CONSTRUCTII CIVILE SI INDUSTRIALE
HALCONSTRUCTII EDILITARE (canalizari, statii de epurare)Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Proiectari Lucrari De Arta SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Proiectari Lucrari De Arta SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Proiectari Lucrari De Arta SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.205